BARTHA & OMEDES QUARTET

DIVENDRES 20 DE MARÇ

20:30 - VERMELL

PREU TAQUILLA = 12€ / ANTICIPADA = 10€

Descompte especial de 3€ pels socis de MONTEPIO.
Cal presentar el carnet de soci a l'entrada del concert. En cas de no portar-lo s'hauran d'abonar els 3€.


El jove hongarès Mátyás Bartha ja és un dels pianistes més sol·licitats de l'escena jazzística vienesa, on resideix actualment. El seu swing excels i el seu touch prodigiós li han permès actuar amb músics de prestigi internacional com ara Sheila Jordan, Kevin Mahogany, Jim Rotondi, Joe Farnsworth, Hassan Shakur, Don Menza, Piero Odorici i un llarg etcètera.

La connexió amb Pol Omedes s'enforteix durant l'any 2015, quan enregistren plegats l'àlbum Life Line (MONS Records) liderats per Daniel Cacija (cantant de jazz croat), i recorren mig món per clubs i festivals com ara el Bratislava Jazz Days, el Tanjazz (festival de jazz de Tànger), l'històric Jazzkeller de Frankfurt o l'emblemàtic Jamboree de Barcelona, entre molts d'altres. En canvi, els lligams amb Guillem Arnedo neixen a Nova York, on tots dos comparteixen un mentor comú: el mestre Michael Kanan.

Totes aquestes peces són el que creen aquest nou grup ple de swing i estilisme; acompanyats, com no podia ser d'altra manera, per la solidesa del compatriota i company de viatge de Bartha, el contrabaixista Mátyás Hofecker.